Korneyà: 6 persones declaren als jutjats pel procés penal del CSO La Forsa

El passat dimarts 11 i el dijous 13 d’octubre van prestar declaració les 6 persones citades a presentar-se davant un secretari judicial a Korneyà. Les citacions responen a unes diligències prèvies sobre el procés penal reobert al CSO LAFORSA, per la via penal, procés que havia estat arxivat en dues ocasions pel jutge que ho instruia. A les declaracions ha assistit l’advocada de la propietat de la nau: DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS en virtut de formular preguntes a les citades davant la secretària judicial.

Les persones citades a declarar han estat incloses dins la investigació policial ordenada per un jutge després que aquest dictminés a favor de la propietat un recurs a l’Audiència Provincial interposat per DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS. Cap d’aquestes persones va ser identificada en cap moment al CSO LAFORSA ( ni el dia de la seva okupació ni posteriorment). Així, les 6 persones van prestar declaració i resten pendents de que el jutge arxivi novament el cas o, pel contrari, tiri endavant el Judici per la via penal a les 6 persones incloses en el procés. El cso LAFORSA també es troba demandat per la propietària per la via civil des del 2009. Es va celebrar el judici i actualment el CSO resta pendent d’interposar un recurs d’apel.lació a la sentència dictada en contra els okupants.

Fem una crida a totxs aquellxs que han participat en algun moment del cso i aquellxs que no també a recolzar i denunciar el fet que un centre social que ha donat cabuda a nombroses causes antirrepressives i situades en contra del poder establert estigui en perill de desallotjament en els propers mesos. De moment, s’està pendent de veure com es resol tant el procés civil ( que es el que dictaria un ordre de desallotjament) com les declaracions prestades avui i el proper dijous jutjades per lo penal.

DEFENSEM ELS ESPAIS ALLIBERATS!! NO AL DESALLOTJAMENT DEL CSO LAFORSA!

CSO La Forsa 18/10/11