Vilanova i la Geltrú: Nou espai alliberat okupat!

Presentació del Centre Social Okupat de Csoa Vilanova
Manifest, motius i inquietuds.

 


El jovent de Vilanova, des de fa molts anys reivindica un punt de trobada i de reunió on poder realitzar xerrades, exposicions i diverses activitats formatives i d’oci. Arran d’aquesta manca d’equipaments municipals, i tenint en compte l’elevada quantitat d’edificis buits i en desús a la nostra vila, hem cregut oportú obrir aquest espai al barri.
Ja portem un mes i mig a l’edifici, on estem realitzant tasques de neteja per habilitar aquest nou centre social. Ens agradaria deixar clar que és un espai obert a totes les persones que hi vulguin participar. Volem relacionar-nos des del diàleg i el respecte mutu.

Som gent jove amb inquietuds i ganes de treballar i organitzar-nos per dur a terme diverses iniciatives socials. Creiem necessari fomentar la reflexió i crear un espai crític vers el que ens envolta . Aquest Centre Social, és la oportunitat que tenim els joves per a organitzar-nos, compartir inquietuds i experiències i construïr les nostres alternatives.

Si vols conèixer el projecte, et convidem a les assemblees que realitzarem cada diumenge a les 19:00 de la tarda a la planta baixa del Centre Social ubicat al Carrer Pàdua num. 8.

Vine a dir-hi la teva. Construïm conjuntament aquest espai autogestionat.