Hospitalet: Abús de poder contra el CSO L’Astilla!

El passat 11 d’Octubre per la tarda al CSO la Astilla es van proudir uns greus fets d’abús de poder i intimidació per part dels Mossos d’Esquadra.

Cap a les 20h sis mossos d’una furgoneta de la Unitat d’Intervenció van entrar al CSO, aprofitant un moment en el que estava pràcticament buit. Van entrar a una de les naus i alguns van arraconar a una persona que era allà porra en mà i la van obligar a identificar-se mentre la resta feien fotografies a totes les portes i panys. En ser recriminats per la il·legalitat que estaven cometent van contestar amb actitud xulesca que ells podien fer el que volguessin. Tot seguit van realitzar fotografies a tots els vehicles que estaven aparcats a la vorera del davant i van marxar.

Desde l’ assemblea del CSO entenem aquest acte com un atac directe i una provocació que no estem disposades a tolerar. Creiem que aquesta estratègia, digne de la Gestapo, pretén intimidar-nos i desgastar els nostres ànims. Tot i així no pensem abaixar el cap i això ens fa agafar encara més empenta per continuar endavant.

PROU IMPUNITAT POLICIAL, FORA POLICIA DE LES NOSTRES VIDES.

https://csoastilla.noblogs.org/post/2013/10/29/11ooctubre/