Barcelona: Suspès el judici pel desallotjament del Àgora Juan Andrés

El judici previst per al dimecres 17 d’octubre a les 12,30 al jutjat de primera instacia nº 3 de Barcelona per la demanda presentada per la propietat Triquell i García SL per desallotjar l’Àgora Juan Andrés ha estat suspès a petició dels demandants per explorar una mediació per part de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del principi del procés judicial l’Àgora ha interpel·lat a les autoritats perquè intervinguin i garanteixin la propietat pública de l’espai a la memòria de Juan Andrés Benítez i com a ús per part de les veïnes i els moviments socials de la ciutat.

Entenem que la Campanya l’Agora és queda al barri amb una infinitat d’actes, recollida de signatures del manifest per part de persones, entitats, col·lectius i organitzacions així com la manifestació en el 4t aniversari de l’ocupació han ajudat en que aquesta situació sigui possible. Mantenim el nostre compromís de seguir lluitant perquè el Raval, els seus habitatges i els seus espais siguin per a la gent i no per a l’especulació i el negoci d’uns pocs.

Desconvoquem la concentració davant de la Ciutat de la Justícia a les 11,30 el dia 17 d’octubre i animem a seguir ocupant l’Àgora amb les activitats previstes i per venir.

http://ellokal.org/suspes-el-judici-pel-desallotjament-del-agora-juan-andres-cat-cas/

Àgora Juan Andrés Benítez
Carrer de l’Aurora, 13 – El Raval
https://squ.at/r/1ief