Sabadell: Judici a Can Piella, 7 anys després

Hola amigues,

Volem informarvos que el proper dimecres 4 de novembre anavem a ser jutjades. Cinc dies abans ens han aplaçat el judici suposadament pel tema Covid.
Com sabeu, Can Piella va ser un projecte comunitari i social que es va desenvolupar durant tres anys i mig a la masia Can Piella, prop de la Llagosta (Vallès Oriental). Va ser una comunitat que va anar creixent en participació i suports, i on es van realitzar les rehabilitacions necessàries i, poc a poc, vam anar desenvolupant-hi un projecte social i d’autogestió econòmica. Convivència i transformació social hi van ser dues línies de treball fonamentals i estretament relacionades.

Per tal de visibilitzar el sense sentit d’un sistema que permet l’abandonament especulatiu d’espais per a les grans fortunes, amb les terribles conseqüències sociopolítiques que això implica, vam decidir dur a terme un acte simbòlic però contundent de resistència pacífica que va tenir lloc el 15 de maig de 2013. Com a conseqüència de la repressió d’aquest acte, en què van participar més de 180 mossos d’esquadra, es van produir 5 detencions amb injustes acusacions i les corresponents penes i costos associats.

Les cinc persones detingudes afronten acusacions d’Atemptat, Lesions i Resistència, amb peticions des de 10 mesos fins a 2 anys i 9 mesos de presó segons el cas. Els costos judicials juntament amb les penes sol·licitades tant per la Fiscalia com per la Generalitat, s’estimen d’entre 9.000 i 16.000 euros segons el resultat del l’judici, que anava a tindre lloc el proper 4 de novembre als jutjats de Sabadell fins que s’ha suspés inesperadament 5 dies abans. Ara mateix no sabem la data del Judici.

Com podeu donar-nos suport?

Per aquest motiu demanem, en la mesura de les vostres possibilitats, la vostra col·laboració:

Compartint aquesta info:
Enviant-la per missatgeria o correu electrònic el vídeo que es troba en https://vimeo.com/473157343

Amb una aportació econòmica:
Per donar suport econòmic a la causa posem a disposició el següent nombre de compte ES45 2100 0148 5502 0033 6382 en què podeu fer un ingrés amb el concepte “Suport”. En el cas que les aportacions superin els costos finals, els diners seran destinats a una altra causa que considerem afí.

Una abraçada fort, moltes gràcies i esperem que estigueu bé

Can Piella
canpiella [at] gmail [dot] com


Directori d’okupes a Catalunya: https://radar.squat.net/ca/groups/country/XC/squated/squat
Directori de grups (centres socials, ateneus, okupes) a Catalunya: https://radar.squat.net/ca/groups/country/XC
Esdeveniments a Catalunya: https://radar.squat.net/ca/events/country/XC