Girona: Informació setmanal de Kan Kolmo Setmana del 23 al 29 de maig

Declaració de principis de l’#AcampadaGirona

Som gent diversa, indignada i descontenta amb el sistema polític i socioeconòmic actual, i que patim les desigualtats que genera el capitalisme. Juntes, amb altres movilitzacions d’arreu del món, hem decidit unir-nos i organitzar-nos per lluitar per una vida digna.

Entenem que l’arrel dels nostres problemes és el capitalisme, un sistema que hem ajudat a perpetuar i que va en contra dels nostres interessos i necessitats, precaritzant les nostres vides. Un model que es basa i promou uns valors que no reconeixem com a propis: individualisme, consumisme, competitivitat, segregació. Un sistema econòmic , que ha ocupat i domina l’espai democràtic, subordinant els poders polític i jurídic. Un sistema que es basa en l’explotació de persones i la sobreexplotació de recursos, per mantenir un creixement il·limitat, insostenible ecològicament.

La situació actual de crisi no és casual, és conseqüencia directa del capitalisme. Les retallades que estem patint actualment tenen la intenció de perpetuar el sistema, mentre nosaltres en paguem els plats trencats.

No ens sentim representats pels polítics professionals, als quals hem delegat el nostre poder. Ells estan al servei del sistema econòmic i financer, i el defensen a través de l’abús de poder, sovint mitjançant una gestió corrupta.

La indiferència ens fa ser esclaus d’un sistema que no volem. Creiem que la societat s’ha d’estructurar a través d’uns altres valors: igualtat, llibertat, cooperació, solidaritat i justícia social. Cal un canvi en els hàbits de consum i producció. Volem organitzar-nos horitzontalment i sense jerarquies. Creiem que tothom ha de poder decidir i ens oposem a la divisió entre persones legals i il·legals.

Cal crear estructures populars i autogestionades perquè el poble recuperi el poder de decisió i acció. Apostem i creiem que és possible la superació del capitalisme, construint un sistema socialment just.

Fem una crida a la participació i a l’organització. Ja n’hi ha prou! Juntes plantem cara, prenem la paraula, prenem els carrers! www.acampadagirona.wordpress.com

—————————————————-

La guanyadora a Girona ha estat l’abstenció

Podem dir clarament que el govern de l’ajuntament de Girona durant els proper quatre anys, no representarà a la majoría dels gironins i gironines ja que l’abstenció ha estat d’un 48’30%. Això vol dir que només el 51’70 per cent de la població amb dret a vot ha votat. D’aquesta 51’70 per cent, ha estat el 48 per cent el que ha votat al Puigdemont, per tant queda clar i repeteixo que CiU o el que governi després dels molts pactes que es faran (o no) no representarà als gironins i gironines.

Aquest sistema democràtic, els resultats de l’abstenció han demostrat que és ja caduc i que el poble està fart de polítics corromputs.

Ha de ser el poble des de la base el que torni a prendre la paraula.

Els polítics no ens representen, autoorganicemonos.

——————————————-

Programació setmanal

Aquesta setmana la programació de Kan Kolmo està afectada per el que passi a l’acampada de la plaça Catalunya.

El taller de pa dels divendres i el taller-bici dels dimecres es faran a l’acampada. Aquest dijuos com tots el dijous ultimos de mes es fará el sopador per la autogestió de Kan Kolmo. Possiblement també es fagi a la acampada.

Aquesta setmana no hi haurà trobada de distris anticomercials i dijous i divendres no s’obrirà la cafeteria i la distri Logofobia

Kan Kolmo
Carrer del Carme 41
Girona
kankolmo [at] squat [dot] net
https://squ.at/r/b8f
https://kankolmo.squat.net/