[Can Piella] Últimes notícies: l’Audiència Provincial es pronúncia

Tenim novetats sobre la situació legal del projecte de Can Piella. Com recordareu, gràcies a la pressió que vam fer entre totes, el nostre recurs es va deixar a mans de l’ Audiència Provincial, paralitzant-se temporalment el desallotjament cautelar que ens amenaçava.

Ara, en un temps rècord (en casos similars el tràmit triga entre quatre i divuit mesos), l Audiència Provincial ha desestimat el nostre recurs, donant via lliure a l’ordre de desallotjament cautelar. Compte! Això no vol dir que ens vinguin a desallotjar immediatament. Abans ens ha d’arribar una notificació, emesa pel jutjat de Cerdanyola, que encara no tenim. Mentre estem a lespera d’aquesta notificació mantenim l’agenda d’activitats programades a la masia.

Des de Can Piella estem tranquils, aprofitant aquest temps (alguns dies) per a valorar detingudament com afrontem la situació i seguir fent de Can Piella un niu d’alternatives. Així doncs, fins el dia en què ens arribi la notificació, seguim amb normalitat a la masia.

Us mantindrem informats via internet… però si voleu ja us podeu anar aixecant la cresta, lloques!

Lucien Guitry: Sa Carriere Et Sa Vie [SIGNED} by Guitry, Sacha

Últimes notícies: l’Audiència Provincial es pronúncia.