Lleida: fesTa De la ChispA – 6 anys sembrnat somnis

El proper dissabte 21 a la tarda-nit farem festa a la Chispa. Ja fa gairebe 6 anys que equest espai s’ha omplert de vida, deixant enrere la cruel especulació. Actualment hi resisteixen uns irreductibles a la intempestuosa horta de Lleida. Volem que sigui una festa de trobada, de totes aquelles que han fet, desfet i per a fer aquesta história. En un parell de dies us enviem el cartell definitiu, però una avanzadilla és :
– Jocs rural a la bestiada –
– Concurs de Tapes –
– Re.Acció –
– Cantautor Pedro Batalla –
– concertaken de Saletas Brothers –
– free RAP-

PD. Sera un tret de sortida per aquesta tardo i hivern calents. La resposta del mafios propietari de la chispa la veurem al gener, quant suposadament es celebrara el judici contra 4 joves per usurpació. L’horta del camí de la creu s’esta convertint en un complex consumista, fot encara més mania. Fora especuladors i chaletaires! La okupació no s’atura, contra la miseria del sistema autoorganitzat.

https://csolachispa.wordpress.com/2013/09/14/festa-de-la-chispa-6-anys-sembrnat-somnis/