Barcelona: La Kasa de la Muntanya denuncia un sofisticat i camuflat dispositiu d’espionatge policial

La Kasa de la Muntanya, històric centre social i vivenda okupada del barri de la Salut del districte de Gràcia de Barcelona ha denunciat aquest matí –amb diverses imatges penjades al seu compte de twitter @KasaDlaMuntanya– un sofisticat dispositiu de control policial que, des de fa mesos, espia i enregistra les comunicacions de tothom que entra, surt o viu a l’edifici. Les imatges que fins ara s’han pogut veure mostren una xemeneia de sortida de fums en un edifici contigu a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil –que fou reconvertida en espai social l’any 1989–, des d’on, suposadament, un dispositiu d’alta tecnologia observava la casa durant les vint-i-quatre hores del dia. Avui a dos quarts de vuit del vespre han convocat un acte a la plaça de la Vila de Gràcia, en el qual donaran a conèixer molts més detalls de la seva denúncia.

REDACCIÓ DIRECTA / @LA_DIRECTA | 08/10/2013 http://directa.cat/noticia/kasa-muntanya-denuncia-un-sofisticat-camuflat-dispositiu-despionatge-policial

Imatge de la xemeneia falsa amb la càmera al seu interior @KassaDlaMuntanya

Imatge de la xemeneia falsa amb la càmera al seu interior @KassaDlaMuntanya

Barcelona: Roda de premsa de la Coordinadora Antirepressiva de Gràcia [https://ca.squat.net/2013/10/08/barcelona-roda-de-premsa-de-la-coordinadora-antirepressiva-de-gracia/]

Barcelona: Desmantellat un dispositiu de videovigilància que espiava la Kasa de la Muntanya les 24h del dia [https://ca.squat.net/2013/10/09/barcelona-desmantellat-un-dispositiu-de-videovigilancia-que-espiava-la-kasa-de-la-muntanya-les-24h-del-dia/]