Barcelona: Comunicat Kasa de la Muntanya. Desprès del desmuntatge d’un dispositiu de videovigilància

La nova societat de control està aquí. No l’hem descoberta nosaltres, tan sols l’hem patit com tots i com totes.
Ara fa deu dies que el grup Stop Control va detectar una càmera de vídeo-vigilància policial a l’Hospital de l’Esperança enfocada cap a nosaltres, cap a la Kasa de la Muntanya.

En paraules de Manuel Vázquez Montalbán, “maten la excepció per confirmar la regla” i tot pel funcionament del sistema. La nova societat de control està aquí. No l’hem descoberta nosaltres, tan sols l’hem patit com tots i com totes.
Ara fa deu dies que el grup Stop Control va detectar una càmera de vídeo-vigilància policial a l’Hospital de l’Esperança enfocada cap a nosaltres, cap a la Kasa de la Muntanya. Aquest grup ha donat un pas cap endavant i ha decidit anar fins a on estava col•locat aquest dispositiu d’observació, domini i espionatge i desmuntar-ho i inutilitzar-ho i no contentes amb això, també ha decidit fer pública la seva acció.
Sabem el què significa enfrontar-se a aquest model de pensament únic amb el que volen cobrir-nos, silenciar-nos i anar-nos cuinant a foc lent. I sabem quines són les seves conseqüències, les hem patit en primera persona en forma de repressió. Però també sabem que aquesta manera en la que ens treuen la dignitat i en la que anul•len les nostres ideas també és una forma de coaccionar-nos i reprimir-nos igual de cruel. Per això continuem sortint al carrer i per això continuem lluitant perquè no estem de rebaixes. A dia d’avui, tots els indicis i tot el que hem aconseguit esbrinar, apunta a que la càmera ens la va instal•lar el cos coercitiu dels mossos d’esquadra. Coneixem la seva brigada d’informació i coneixem com se les gasta el nou tecnòcrata d’interior Espadaler. El seu silenci, i el silenci dels seus mitjans d’informació no tan sols és sospitós, és clarificador.
Així que des d’aquí, des d’aquest petit espai antagonista volem agrair al grup Stop Control no tan sols que hagi tret una càmera que ens estava enregistrant contínuament i que estava facilitant informació biomètrica a l’enèmic, que també, sinó, i, per sobre de tot, els hi volem agrair eternament que hagin demostrat amb fets que el camí no passa per queixar-nos i renegar, i sentir-nos cansades i cremades i desenganyades, més aviat al contrari, l’alternativa a aquesta vida submisa és refutar i atacar. Organitzem-nos i colpegem. Passem a l’acció, com han fet les nostres companyes, passem de la protesta a la resistència.
Ja ho vam dir una vegada, nosaltres no som angelets, però és q aquest aparador, tampoc és el paradís!!!! STOP CONTROL!!!!

Kasa de la Muntanya, 16 d’Octubre. 2013

IMC Barcelona http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/474544/index.php