Can Vies: Solidaritat amb les encausades per l’Operació Pandora!

Totes som anarquistes!

Avui al matí, a les 5.15 AM, els companys i companyes de la Kasa de la Muntanya s’han despertat amb un desmesurat desplegament policial emmarcat dins l’anomenada Operació Pandora, ordenada per l’Audiència Nacional. A banda de les companyes de la Salut i Vallcarca, altres espais com els ateneus llibertaris de Poble Sec i Sant Andreu han patit la irrupció dels Mossos d’Esquadra per tal de dur a terme un escorcoll. A més a més, els Mossos han efectuat almenys cinc escorcolls a domicilis particulars. L’operació es justifica per la suposada amenaça del terrorisme anarquista a la nostra ciutat. Tot això l’endemà de l’aprovació de la Llei Mordassa i dies abans de les mobilitzacions en contra d’aquesta llei retrògrada que persegueix i condemna la protesta.

A Can Vies vam conèixer, el 29 de gener passat, les pràctiques dels Mossos a l’hora de dur a terme un escorcoll: violència, destrosses a l’edifici, retenció de persones durant hores… I tot per a què? Per endur-se l’arxiu històric de la Burxa, ordinadors i els (perillosíssims) bastons de la Colla Bastonera de Sants. Però sobretot per intentar atemorir i fer callar la dissidència que denuncia les pràctiques corruptes, antisocials i dictatorials de les administracions.

No ens faran callar. No ens faran creure a un tribunal com l’Audiència Nacional, hereu de l’antic Tribunal de Orden Público franquista. No ens arronsarem davant els seus atacs i les seves amenaces, perquè som moltes i fa temps que vam prendre la decisió de defensar els nostres barris i la nostra ciutat de qui la vol guapa i neta per als turistes però lletja i bruta per a qui hi viu.

Us animem a participar a la Manifestació d’avui a les 19h a Plaça del Diamant, convocada per tal de donar suport a les persones que, com nosaltres, portem un nou món als nostres cors i pensem lluitar per assolir-lo. També us emplacem a que dissabte dia 20 us mobilitzeu i participeu de la manifestació contra la llei Mordassa, convocada a les 12 del migdia a la Plaça Universitat.

Solidaritat amb les que lluiten,
si ens toquen a una, ens toquen a totes!

http://canvies.barrisants.org/solidaritat-amb-les-encausades-per-loperacio-pandora/