El Prat de Llobregat: El Casal convida a començar aquest any contra el dessallotjament

«El Casal convida a començar aquest any 2015 de manera festiva contra el desallotjament d’aquest espai alliberat».

La festa començarà a la una de la nit amb el raïm al coll, amb entrada lliure i begudes a preus populars. Com totes les activitats celebrades al Casal no hi ha pas ànim de lucre al darrere, les persones encarregades de dur la barra són voluntàries, i els beneficis d’aquest cap d’any, en aquest cas aniran destinats a les despeses judicials que està patint el Casal, així com també a sufragar les despeses derivades de la gestió i les activitats del mateix espai.

Amenitzaran la vetllada els PD’s GAZPACHO & MOCHILLO: Popurrí popular, cachondeo y musica variada desde el narko-punk al electro-esquimal. La FUSA PD: rock, garatge, punk i desfàs. I els PD’s PAJARÚ & PD ESKARXOFA: Punk, Ska clàssic, Punk-Metal, Reggae i Patxangueig.

– Per a arribar al Casal Okupat Autogestionat La Llavor podeu anar-hi caminant a l’adreça que s’indica, o si veniu de més lluny podeu agafar Rodalies Renfe si encara passen trens o els NitBus N16 i N17 durant tota la nit.
– Per a tornar també hi ha tant trens com bus durant tot

Casal Okupat i Autogestionat La Llavor
Carrer Penedès 2
El Prat de Llobregat
kasalprat [at] gmail [dot] com

http://www.elpratllibertari.cat/?p=4030