Girona: Crònica de la jornada de difusió del llibre “Contra la Democràcia”

El passat 23 d’abril, unes quantes anarquistes, vam decidir sortir al carrer a Girona coincidint amb la jornada estatal de difusió del llibre “Contra la democràcia” i especialment, en solidaritat amb totes les companyes anarquistes represaliades en les operacions policials “Pandora” i “Pinyata” i també amb les anarquistes, encara en presó preventiva, Monica i Francisco.

Com que no demanem permís per ser lliures i menys per sortir al carrer, ens vam trobar amb l’insistència de la policia perquè marxéssim d’una de les plaçes més cèntriques de la ciutat tota plena d’associacions, de partits polítics, llibreries, editorials, col.legis i de diferents facultats universitàries.

Veient que no volíem marxar, van estar pensant-ho, fins que al cap d’una estona vingueren assegurant-nos que ens podiem quedar ja que ens donaven l’autorització.

La nostra parada estava plena de llibres “Contra la democràcia” en català i castellà, amb postals per escriure a les preses, roses solidàries, altres llibres i pamflets de contra-informació, més una exposició sobre diferents formes de solidaritat arreu del món arran d’aquests casos repressius i una última mostra sobre la lluita i vida del rebel anarquista Marco Camenisch.

El dia, va anar molt bé, veient la resposta de la gent, interessada amb la difusió del llibre, mostrant empatia amb la lluita anarquista i contra la criminalització de les pràctiques i idees. Moltes persones diferents van solidaritzar-se, parant-se a parlar i discutir.

Això, ens confirma, que el nostre espai de lluita més important, és al carrer, amb la gent cada cop més afectada per la misèria i alienació que ens imposen en les nostres vides, l’estat, el capital i la seva democràcia assassina.

Per un món lliure de qualsevol forma d’autoritat i d’opressió, per la llibertat de totes les persones preses, per la fi d’aquesta dictadura democràtica.

Visca l’anarquia i mort a l’estat!

https://barcelona.indymedia.org/newswire/display/496180/index.php