Lleida: L’Ajuntament de Lleida reprimeix al CSO La Gàbia

Avui a les 10.30h ha tingut lloc l’entrega de signatures de persones i entitats que donen el seu suport al Centre Social Okupat La Gàbia, situat al Camí de Llívia i sobre el qual penja una denúncia de l’Empresa Municipal d’Urbanisme interposada als Jutjats de Lleida, on literalment l’Ajuntament demana el desallotjament, malgrat que el terreny on es troba ubicada la finca no és edificable. Durant l’entrega de signatures, a la que han acudit diversos membres del C.S.O. La Gàbia i entitats adherides, agents de la Guàrdia Urbana han requisat una petita exposició que els okupes havien desplegat al carrer (sense entorpir la via pública) per a que la ciutadania vegués les activitats culturals, lúdiques i formatives que es duen a terme a La Gàbia i que estan obertes a tothom de forma gratuïta. Els okupes i les entitats que els donen suport reclamaran el retorn de l’exposició, en el que consideren un atemptat a la seva llibertat d’expressió.

Indymedia-Barcelona