Barcelona: Acció solidaria contra el desallotjament del CSO Tòxics

Ahir, 22 de febrer 2007, un grup de persones van desallotjar simbolicament una oficina de Expofinques a la plaça LLuís Companys de Korneyà.

Cap a les 7 de la tarda un grup de persones, enmascarades i amb monos (on és podia llegir deconstruccions anticapitalistes) van desallotjar simbolicament la inmobiliaria Expo Finques. L’acció que anava dirigida contra l’especulació inmobiliaria i els abusus que pateix la població per culpa de les mafies especulatives i polìtiques, va transorre sense incidents. És van treure expositors i cadires, és va pintar a les parets i es llençar salfumant i amoníac per tal de impedir que és pogues entrar i especular. Aquesta acció s’enmarca dins de les accions de solidaritat que rederament s’han produït en suport al CSO tòxics, que despres de 2 anys està en perill inminent de desallotjament. Actualment s’està a la espera de data per part dels jutjats i fins que no sigui desallotjat la solidaritat seguirà sent la nostra arma, i la lluita l’únic camí!

CONTRA EL DESALLOTJAMENT DEL CSO TÒXICS

ORGANITZEM LA RESPOSTA, ORGANITZEM L’ODI

Solidaris amb el Toxics

[Indymedia-Barcelona.]