Copenhaguen: desallotjen el Ungdomshuset

01 mar 2007

Avui al matí van desallotjat el Ungdomshuset, mitic centre social autonom de Dinamarca que portava 25 anys okupat.
A les 7h del matí, la policia danesa amb les forces antiterroristes del exercit va comença el desallotjament de l’Ungdomshuset. Van llançar gas per les finestres i altres coses per impedir que els/les okupants/es resisteixin per les finestres. Quatre policies van arribar per helicòpter al terrat de la casa mentrestant excavadores atacaven les barricades a baix.

Se sap d’al menys 20 detinguts/des a dintre i 35 a fora. 3 dels cuals les han portat a l’hospital. La policia ja esta en la casa Peró hi ha molts enfrontaments al carrer en diversos lloca de la ciutat. Hi havia una manifestació reviste avui a les 17h en Blaagaards Plads. Per als/les que volen solidaritzar-se i anar cap allà puden trucar a aquests números:
(+45) 26 90 75 07 et (+45) 26 90 75 08.

Kayera