Montcada i Reixac (BCN): Ja són aqui les Jornades per L’autogestió!!

Ja és aquí la 3ª edició de les Jornades d’estiu a Can Piella!!

Enguany es celebraràn del 26 al 29 de juliol i aniràn ben carregadetes de tallers teòrics i pràctics, així com de xerrades i debats.

A les Jornades per L’autogestió de Can Piella es dóna espai a la adquisició de coneixements que ens permeten assolir un major nivell d’ autonomia a les nostres vides i/o reflexionar sobre models de societat més justos i sostenibles.

Ara i sempre és el moment de buscar formes de satisfer les nostres necessitats sense dependre de les estructures esclavitzadores. També és un bon moment per a ajuntar-nos, veure’ns les cares i compartir espais i temps: menjar plegades, passar uns dies a Can Piella i conèixer-nos.

En aquestes terceres jornades per la autogestió aprendrem, entre d’altres, a treballar el metall de diverses formes, a produir el nostre propi combustible, a alimentar-nos de cara a la prevenció de certes malalties, a fer sabons i a depurar aigües grises. Parlarem d’escolarització i, per contra, de des-escolarització, d’energies renovables, de boscos comestibles, de les colectivitzacions, cooperativisme, de…, de … moltes coses més.

A més a més dels tallers i xerrades, cada tarda hi haurà un espai de debat i compartir coneixements. Aquest espai tractarà les temàtiques que entre tots vosaltres hàgiu decidit com les més interessants i/o relacionades amb l’autogestió. Aviat penjarem a la web alguns temes que plantegem i demanarem la vostra colaboració.

Anirem donant més informació a www.canpiella.cat