Montcada i Reixac (BCN): Notícies de Can Piella

Hola amigues/ics! Tenim bones notícies..

Des de la passada convocatòria 13O-15O per participar en la manifestació i l’acampada proposades des de Can Piella en suport a la continuïtat del projecte han passat vàries coses i volem compartir-les amb totes les persones que ens heu donat suport en aquesta lluita.

La pressió popular i mediàtica han donat fruits. Com alguns ja sabeu, després de l’acció realitzada pels iaioflautes el 17O als Jutjats de Cerdanyola del Vallés, ens comunicaren la posposició de l’ordre de desallotjament cautelar, fins que els Jutjats resolgueren el recurs presentat, el que va suposar un respir momentani.

Malgrat això, el passat divendres 9 de novembre ens han confirmat als Jutjats de Cerdanyola que el Jutge ha cedit, paralitzant el desallotjament cautelar i deixant que sigui l’Audiència Provincial de Barcelona qui evalui el recurs presentat per Can Piella. Aquesta decisió, a més de resultar poc habitual (podia haver desallotjat igual, encara que passés al Provincial), és una molt bona notícia per totes nosaltres. Normalment l’Audiència Provincial pot trigar mesos, fins i tot més d’un any, en donar resposta al recurs i això ens dona un marge per continuar covant alternatives. Seguim lloques, amigues!!

Sabem que tot això ha estat gràcies a l’acció col·lectiva i que aquesta no ha de parar. Totes les gallines, unides, tenim més força que qualsevol granger.

Volem celebrar-ho amb totes vosaltres. Esperem que aviat ens trobem a alguna de les activitats que proposem durant els propers mesos (que podeu anar consultant a la web)

Us anticipem que al mes de març celebrem, com sempre fins ara, la festa d’ivern de Can Piella, en la que el projecte farà 3 anys i mig. Si teniu propostes per la festa (concerts, tallers, activitats…) podeu enviar-les a canpiella [at] gmail [dot] com i l’anirem conformant entre totes les aportacions.

I res més. Moltes gràcies pel vostre suport, alegria, constància, difusió, mans, caps… que esperem que segueixin fertilitzant l’entorn, recuperant el patrimoni, la terra i el treball col·lectiu i compartint experiències.

Una abraçada i ara si…

Can Piella està viva!!

—-
Can Piella
web – http://www.canpiella.cat/
vimeo – http://vimeo.com/user10049498
twitter – @canpiella