BCN: Revolució 3D

Ja tenim nou espai per les jornades revolució3d. Ronda Sant Pau n 12 ( Antiga seu de La Universitat Lliure la Rimaia)

Comunicat d’obertura: Nova seu per les jornades Revolució 3D #R3D!

Som moltes, som tantes que som cada vegada més…

Som cada vegada més les persones que estem en la mateixa situació precària des de fa temps o amb problemes d’habitatge. I no parlem només de tenir una casa. Parlem de tenir una llar, amb tot el que això significa, un lloc on conviure, on crèixer, un espai on fer activitats, on poder reallotjar-nos en cas de desnonaments, posar en pràctica el suport mutu, on prendre la vida amb les nostres pròpies mans. Un lloc on sentir-nos juntes. Fortes.

Perquè és també en aquestes llars on trenquem d’arrel la dinàmica d’aïllament social i sistemàtic que se’ns ve imposada. Perquè és en aquesta convivència, a la llar, al barri, on ens organitzem activament contra les institucions i òrgans que ens reprimeixen i intenten fer-nos desaparèixer del mapa. Els qui tramen la misèria quotidiana de la nostra gent.

I això els molesta, els espanta. Perquè davant la decepció estan sorgint alternatives fermes que deixen en evidència un sistema podrit, pervers i assassí. Perquè les seves formes han deixat de ser les úniques formes possibles. Perquè la paraula impossible comença a perdre el sentit.

Avui, com altres cops, com tanta altra gent, passem a l’acció. Prenem un espai que portava més de 20 anys buit al barri. Un immoble edificat amb permisos d’obres manipulats sobre algunes restes de l’antiga muralla de Barcelona. Un edifici al que mai van concedir la cèdula d’habitabilitat. Sospitós, que al bell mig de la ciutat de Barcelona, durant el boom de la bombolla immobiliària, no s’arrivessin a vendre mai cap dels pisos de 200m2 que s’anunciaven. I és que la informació sempre surt a la llum, només cal buscar-la. El propietari tenia varies empreses constructores i immobiliàries, que a dia d’avui han fet fallida… aquests són alguns dels molts motius que tenim per tornar a senyalar i apropiar-nos d’aquest edifici ja emblemàtic per a moltes veïnes del barri. Conegut perquè ja havia estat obert i ple de vida amb el pojecte de la Universitat Lliure la Rimaia.

Volem inaugurar aquest nou projecte amb unes jornades de tres dies on hi haurà una gran varietat d’activitats que inclouen diverses temàtiques com tecnologies lliures, arts escèniques, ciències i salut, estratègies antirepresives, alternatives rurals, i moltíssimes més.

Des d’avui dissabte fins dilluns us convidem a que vingueu a prendre l’espai, a fer-vos-el vostre, nostre, i a disfrutar, aprendre i conspirar conjuntament.

Avui celebrem que som moltes, que som cada vegada més.

I ho celebrem contraatacant.

——>

Ja tenim els cartells de les joranades!! Podeu copiar-los i difondre’ls!

 convocatoria.webprograma.web

Quelcom real es cou a la ciutat aparador. Per les clavegueres ressona el batec d’un ésser mutant, amb milers de tentacles que s’esmunyen per cada escletxa i arriben a tots els racons. Els múltipes cervells del monstre comparteixen informació i projecten solucions empoderadores, estratègiques, descartant l’auto compassió i la caritat. Els ulls, amb magnificades potencialitats tridimensionals, visibilitzen el moment, les afinitats i els objectius a atacar, amb plena decisió de fer-ho. Les mans treballen autònoma i coordinadament i les artèries acumulen ràbia, molta ràbia…

 

Benvingudes!! | Revolució 3D.