Lleida: Per què la manifestació, per què les pintades

cartell-maniConscients de viure en una sistema econòmic i social profundament injust, basat en un repartiment desigual de la riquesa , i en un moment històric de misèria per a gran part de la població, decidim fer una manifestació en suport a l’okupació, com a resposta a la problemàtica de l’habitatge, l’acumulació de capital, l’especulació i la propietat privada sense límits.

Durant aquesta anifestació es van pintar totes les entitats bancàries i immobiliàries, ja que entenem que són els màxims representants i responsables del problema real. En relació al paper que han jugat els mitjans de comunicació, entenem que més important que buscar els responsables de quatre pintades i multar-los amb xifres impossibles és solucinar el problema d’arrel.

També es van llençar voles de pintura a la policia, cos executor de les ordres del capital. Nosaltres no estem en contra de les persones sinó del que representen; en aquest cas veiem repressió en estat pur i impunitat vers la “justícia”. Creiem que qualsevol abús de poder que fa la policia, per petit que sigui, hauria de ser més important que una taca de pintura a la façana de la comissaria o a l’uniforme d’un mosso.

Finalment, sobre els mitjans de comunicació, que tan despectivament ens tracten.. són eines de propaganda de l’Estat, protectores de les seves insitucions, què en podem esperar?

Des d’aquí volem animar a que continui la flama que ha començat amb una petita espurna i que, amb l’ajuda del vent, qui sap..

Salut i força!

Lleida, 27/1/2014

https://lleidaokupa.wordpress.com/2014/01/27/per-que-la-manifestacio-per-que-les-pintades/

Lleida_La_Caixa
1_okupa2
4_okupa