Barcelona: Banc Expropiat, xerrada “Com s’organitzen els Mossos d’Esquadra”

Els cossos policials són les forces de xoc de l’Estat. Són el garant del compliment de les lleis que protegeixen el bon funcionament del sistema capitalista. S’entrenen física i mentalment per a la seva tasca. Aprenen dels seus errors i de les nostres -petites i temporals- victòries. Mentrestant, nosaltres, pretenem acabar amb aquest món d’injustícia amb la nostra benintencionada voluntat i amb certes estructures organitzatives bàsiques.

La guerra social no és una guerra convencional. La lluita de classes no és fa entre dos exèrcits oposats. Evitant entrar en una mentalitat militarista que pretengui oposar una força major a la força repressiva de l’Estat, hem d’entendre que els conflictes en els que inevitablement ens veiem sotmeses han de portar-nos a conèixer l’adversari.

Hem d’aprendre de l’organització del Mossos d’Esquadra perquè aquest cos sí que aprèn de nosaltres per a poder anar sempre un pas per endavant. Hem de comprendre el seu funcionament rígid, lent i jeràrquic per a ser prou flexibles, imprevisibles i intel·ligents i fer que qualsevol dispositiu policial prèviament dissenyat es torni inservible.

A partir del 13 d’octubre ens poden donar la data de desallotjament del Banc Expropiat. Serà en aquell moment on, ja no la defensa d’aquest espai, sinó la manifestació material de les nostres capacitats per a desobeir, per a resistir, que es posaran sobre la taula.

Defensem el que estimem! Preparem-nos per a la resistència!
No marxarem, resistirem, us necessitem…

Divendres 19 a les 19h al Banc Expropiat
Banc Expropiat de Gràcia
Travessera de Gràcia 181
Joanic o Fontana
https://bancexpropiatgracia.wordpress.com/

https://bancexpropiatgracia.wordpress.com/2014/09/15/xerrada-com-sorganitzen-els-mossos-desquadra/