Barcelona: Sentencia de desahuci per a Kasablanka tenim des de avui 16 sies per recorre oero podrien fer desahaci preventiu

El passat dia 23 abril es va celebrar el judici per precaru i ja tenim la pitjo sentencia. Tot i esta la finca expropiada per ajuntamen de pdecat erc i les cup i tot i disposar de un paper de ajuntamen ob es compromet a fer el nesesari per retirar clausula que obliga a antiga propietaria a desallotjar-nos la sentencia a estat de desallotjar-nos, l’ajuntament k ens va cridar al dialeg el dia 21 per mirar arrivar a un acord que bi volem ni els creiem savem k el k volen, es fotre ma a un projecte k porta funcioban des de 1996.

No estem tristes ni molt menys ens sentim derrotades. Les accions i la campanya en defensa de kasablanka ha estat intensa i molt d’ura ja k molt especialmen per part de les cup k no ha deixat de mentir manipular, va ser maco e una victoria indiscutible veure com es contradien continuamen i s’amagaven penosamen duran la contundent accio de la fira de la cabdelera kuan varem okupa ls oficibes de territori i sostenivilitat obligan al alcade a recobeixe el k havien estat negan. K ajubtamen es ki esta al darrera del desallothamen.

Des de KASABLANKA ELS HEM DE DIR K SEGUIREM FERMES FINS AL FINAL EN EL NOSTRE COMPROMIS INSUBORNABLE DE SEGUI INGOBERNABLE, K SEGUIREM DEFENSAN-NOS I DENUNCIAN LES SEVES MENTIDES.

I KUAN PDECAT I LA CUP ENS ENVIIN La POLICIA CATALANA AMB LES SEVES PORRES ENS TINDRAN AL DAVAN CONTENTES DE DEFENSA QUELCOM QUE ESTIMEM I MAI ENS PODRAN DESALLOTJA EL NOSTRE ESPERIT SALVATGE LLIURE E INGOBERNABLE per a nosaltres una derrota seria aginollar-nos davan uns politics que no han fet mes k mentir manipular i atacar la resistsncia k no vol ser domesticada per les cup ni per ningu.

Kasablanka sempre salvatge e ingobernable.

ENS VEIEM ALS CARRERS!!!

TAMBE VOLEM MOSTRAR LA NOSTRA SOLIDARITAT AM TOTS ELS ESPAIS OKUPATS AMENAÇATS DE DESALLOTJAMEN. PUNTALES KALA KASTAÑA MAYDAY…

SALUT I ANARKIA.

[Indymedia-Barcelona | 8 mai 2019.]