Barcelona: Judici per via penal al CSO La Forsa

La propietària titular de la nau ( DRAIS INVERSIONES INMOBILIARIAS S.L ) va interposar una denuncia via penal al poc temps d’okupar, denuncia que va ser arxivada pel jutge i, sentència de la qual va recórrer la propietat a l’Audiència provincial.

Aquest procés via penal, d’una altra banda mai comunicat ni sabut pel cso laforsa fins fa uns mesos, va quedar aturat fins que l’Audiència Provincial es va pronunciar a favor de la propietat fa uns mesos. En aquest moment, el jutge del cas ordena investigar els mossos d’esquadra quines persones han tingut relació amb la okupació de laforsa. D’aquesta investigació policial surten 5 persones cridades a declarar el proper dimarts 11 d’octubre sota el delicte d’usurpació. Aquest judici verbal ( via penal ) als okupants de laforsa serà jutjat el proper dimarts 11 d’octubre a Korneyà.

Estat actual del procés civil obert: Drais inversiones inmobiliarias també denuncia als okupants de laforsa per via civil als pocs mesos d’entrar-hi , el 2008.El judici va tenir lloc el passat 26 d’abril, judici en què es va discutir la caució a asssignar ( de 25.000 euros) per part dels ignorats okupants de laforsa, que la jutgessa va reiterar com a vàlida i “proporcional als danys i prejudicis causats”, fet que va impedir que nosaltres participessim en els fets a discutir sobre la propietat de la fàbrica okupada i el seu estat d’abandonament quan va ser okupada.

El cas es va veure per sentència i dues setmanes després va arribar la sentència al CSO signada per la jutgessa. Actualment, s’està esperant que es resolgui un darrer recurs d’apel.lació presentat a jutjats pel CSO. Només resta que es resolgui i es dicti una data per executar el desallotjament.

Defensem els espais alliberats!!

No al desallotjament del cso laforsa!

La Forsa 10/10/11