Can Batlló, un espai recuperat pels veïns al barri de la bordeta-Sants

Can_Batlló_Sants_Barcelona

Salutacions hortelanes

Ahir vam fer una visiteta al Bloc 11 de Can Batlló, un espai que ha estat cedit per l’ajuntament al barri i on s’hi estan duent a terme moltes iniciatives i activitats interessants gestionades pels veïns. Un exemple d’autogestió i de ciutat feta des de baix gràcies a l’associacionisme santsenc i al col:lectiu d’arquitectes La col també

Com ens haviem enterat que estaven posant en marxa un hort comunitari vam anar a portar plantes del clot cap allà per anar teixint xarxes entre els diferents horts i moviements i aportar el nostre gra de sorra a aquest projecte tan interessant. Així doncs els hi vam portar una alfàbrega, una Aloe vera i una planta de tabac de llavors pròpies de l’hort del clot!

Salut i llarga vida als espais autogestionats pels barris!!

Can_Batlló_Sants_Barcelona_1Can_Batlló_Sants_Barcelona_2Can_Batlló_Sants_Barcelona_3

http://hortcomunitaridelclot.blogspot.com.es/2013/07/can-batllo-un-espai-recuperat-pels.html