Barcelona: La repressió continua. L’okupació no s’atura

L’Oficina per l’Okupació de Karcelona neix, allà pel 2004, com una eina pràctica i política de l’Assemblea d’Okupes (AOB). Durant tot aquest temps hem anat mantenint un espai des d’on poder compartir l’experiència d’okupar. Des de llavors i fins ara l’OfiOk de KCN s’ha ubicat en diferents CSO’s i barris: el CyberForat (Forat de la Vergonya, La Ribera), l’Espai Obert (Poble Sec), el CSO RuïnAmàlia (Raval), el Nou Espai Obert (Sants-Badal), La Recicleta (Forat de la Vergonya), el CSOA La Revoltosa (Clot), el CSO Guernika (Raval), La Clandestina ELI (Camp de l’Arpa) i darrerament estàvem fent la rehabilitació del local per tornar novament a L’Antiga Recicleta però, com ja sabeu, va ser desallotjada sense previ avís el passat dimarts 27 de febrer 2017.

L’Oficina per l’Okupació (OfiOk) és un lloc d’assessorament en qüestions tècniques i legals entorn l’okupació d’espais abandonats. Serveix també com a punt de trobada d’aquelles persones interessades en formar grup per portar endavant l’acció d’okupar. Amb la idea de divulgar i vulgaritzar l’okupació s’ha participat amb xerrades i tallers de desenes de jornades, s’han elaborat manuals pràctics i informes, i s’ha fet la formació i donat suport a la creació d’altres oficines d’okupació arreu.

L’Oficina per l’Okupació es trasllada al Banc Expropiat

Actualment, com moltes d’altres vegades, ens trobem sense un espai fixe però això no ens atura, ans al contrari, fa que en aquests moments l’OfiOk sigui itinerant i poguem conèixer d’altres barris i projectes, i arribar a d’altres realitats. En les properes setmanes obrirem l’oficina en diferents CSO’s. Si d’altres espais okupats estan interessats en que ens apropem i muntem la paradeta per una tarda, es poden posar en contacte escrivint al oficinaokupacio [at] sindominio [dot] net . I, per qui vulgui fer una consulta, intercanviar informació, donar suport a l’OfiOk… Ens trobem el proper dimarts 3 d’abril, de 18h a 21h, al Banc Expropiat del carrer Quevedo 13-15.

18 abril 2018: Actualment, com moltes d’altres vegades, ens trobem sense un espai fixe
però això no ens atura, ans al contrari, fa que en aquests moments l’OfiOk sigui itinerant i poguem conèixer d’altres barris i projectes, i arribar a d’altres realitats.

En les properes setmanes obrirem l’oficina en diferents CSO’s. Si d’altres espais okupats estan interessats en que ens apropem i muntem la paradeta per una tarda, es poden posar en contacte escrivint al oficinaokupacio [at] sindominio [dot] net . I, per qui vulgui fer una consulta, intercanviar informació, donar suport a l’OfiOk…

Ens trobareu en el radar i el proper dimarts 24 d’abril, de 17h a 20h al CSOA La Revoltosa. I el dimarts 8 de maig de 18h a 21h, al Banc Expropiat del carrer Quevedo 13-15.

Defensem l’okupació amb idees i accions!

Defensem l’okupació amb idees i accions!

Oficina per l’Okupació  ( 20/03/2018, Usurpa #996 )
oficinaokupacio [at] sindominio [dot] net
https://squ.at/r/4rl9