Berlin: manifestació Llibertat a totxs lxs presxs i represaliadxs

Dilluns 22 de març de 2021, 16:00
Treffpunkt: Delegació del Govern a Alemanya
Regierung von Katalonien – Vertretung in Deutschland, Friedrichstrasse, 185. 10117 Berlin

El passat 27 de Febrer de 2021 van detenir a 8 companyxs anarquistxs durant els disturbis produïts a Barcelona, arran de les protestes que vénen succeint des de la detenció de Pablo Hasél. Actualment, totxs es troben en presó preventiva sense fiança. Se’ls acusa d’organització criminal, temptativa d’homicidi, manifestació il·lícita, atemptat a l’autoritat, danys i desordres públics. Tot això a conseqüència que s’iniciés un foc a una de les furgonetes dels antidisturbis de la Guàrdia Urbana de Barcelona, cos que compta amb un ampli historial de tortures i violència. Els mitjans de comunicació, com a eina propagandística de l’Estat, estan justificant la repressió en contra de les nostrxs companyxs i infonent por per a frenar l’autoorganització i desarticular les protestes.

Després dels muntatges policials Pandora i Pinyata, és obvi que estem una altra vegada davant una operació per a reprimit un corrent ideològic contrari als interessos capitalistes. Se’ls condemna per ser anarquistxs. En aquesta mena de muntatges, l’acusació per pertinença a una organització criminal o terrorisme és un fet que s’està utilitzant per a crear un enemic intern i justificar la repressió. Això els dóna llum verda per a judicialitzar les nostres vides a través de l’assetjament policial, registres, violació dels nostres espais personals i polítics, visites a centres penitenciaris, etc. Amb això pretenen desgastar-nos psicològica i econòmicament, i així desarticular les nostres lluites.

Malgrat les diferències en uns altres paises europeus s’estan aplicant lleis que ens recorden a la Llei Mordassa, aprovada en l’estat espanyol en 2015. Totes elles justifiquen aquestes actuacions i estan sent reforçades per les mesures imposades per la Covid. Mentre el feixisme de la mà del liberalisme es mou en llibertat, qualsevol tipus de protesta i organització social està sent prohibida. Davant els intents de fer-nos callar, la nostra millor arma sempre serà la solidaritat.

Llibertat per les nostrxs companyxs anarquistxs i totxs lxs represaliadxs.


Directori de grups (centres socials, okupes) de Berlin: https://radar.squat.net/ca/groups/city/berlin
Esdeveniments de Berlin: https://radar.squat.net/ca/events/city/Berlin
Stressfaktor https://stressfaktor.squat.net/


Stressfaktor https://stressfaktor.squat.net/node/208795
Kontrapolis, le 17 mars 2021 https://kontrapolis.info/2740/